Sucs de fruites i verdures ‘cold press’

Sucs de fruites i verdures ‘cold press’

Sucs cold pressed: qualitat d'hostaleria per a tots

Qualitat d’hostaleria a l’abast de tot el món

Hi ha invents que arriben per quedar-se. I les liquadores cold press, per sort, són un d’ells. Diem “per sort” perquè, des que aquests equips de cuina van irrompre en el sector de l’hostaleria i la restauració, els sucs de fruites i verdures no han tornat a ser els mateixos.

Ara, a diferència del que passava fa 10 anys, conserven el sabor, el color i –molt important- els nutrients dels ingredients amb els quals estan elaborats. Els sucs de poma, per exemple, saben a poma, tenen les vitamines d’una poma i, sobretot, mantenen la tonalitat original d’aquesta fruita. 

El perquè cal buscar-ho, justament, en el sistema d’extracció del suc de les liquadores cold press: mentre que els robots tradicionals tallen i centrifuguen la polpa a gran velocitat i, en aquest procés, escalfen els vegetals i contribueixen a la pèrdua de les seves vitamines, les màquines cold press extreuen el suc en fred. Ho fan en dues parts: primer creen una pasta amb la fruita i les hortalisses a liquar i, després, la premsen fins que extreuen el suc de la mateixa. Resultat? Sucs que mantenen les vitamines de verdures i fruites i, sobretot, que no s’oxiden. 

I, encara que sembli mentida, aquí no s’acaben els beneficis d’aquesta liquadora: a més d’elaborar suc de fruites i verdures com poden ser les pastanagues, les peres, el tomàquet o la remolatxa, les màquines de premsatge en fred amplien repertori i introdueixen altres ingredients com poden ser el julivert, la col o els espinacs a la carta de sucs naturals. Són herbes i vegetals que, per la seva grandària i consistència, no es processen degudament a les extractores de suc convencionals i que, gràcies al premsatge en fred, augmenten els registres de sabors a degustar.

Més sabor, més color i més nutrients

Uns beneficis per a la salut i per al paladar que, a més de captivar a models i actrius de la talla Gwyneth Paltrow Kim Kardashian, Alessandra Ambrosio o Miranda Kerr, s’han guanyat el respecte i l’admiració de professionals de la restauració i l’hostaleria. Cada vegada són més els establiments especialitzats en desdejunis, brunchs i menjar natural que han vist en aquest invent una oportunitat d’enriquir la seva carta de sucs i batuts i, per què no, atreure a un comensal cada vegada més exigent i preocupat per la seva salut. I, clar, cada vegada són més els homes i dones que, a títol personal, es decideixen a invertir en aquest tipus de liquadores i, per tant, a millorar la seva alimentació diària.

A Girotel 4 estem especialitzats en equips i maquinària per al sector de l’hostaleria i la restauració i disposem de productes com la liquadora cold press. Més sabor i color a les teves propostes culinàries.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.Més informació aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies