Sucs de fruites i verdures ‘cold press’

Sucs de fruites i verdures ‘cold press’

Sucs cold pressed: qualitat d'hostaleria per a tots

Qualitat d’hostaleria a l’abast de tot el món

Hi ha invents que arriben per quedar-se. I les liquadores cold press, per sort, són un d’ells. Diem “per sort” perquè, des que aquests equips de cuina van irrompre en el sector de l’hostaleria i la restauració, els sucs de fruites i verdures no han tornat a ser els mateixos.

Ara, a diferència del que passava fa 10 anys, conserven el sabor, el color i –molt important- els nutrients dels ingredients amb els quals estan elaborats. Els sucs de poma, per exemple, saben a poma, tenen les vitamines d’una poma i, sobretot, mantenen la tonalitat original d’aquesta fruita. 

El perquè cal buscar-ho, justament, en el sistema d’extracció del suc de les liquadores cold press: mentre que els robots tradicionals tallen i centrifuguen la polpa a gran velocitat i, en aquest procés, escalfen els vegetals i contribueixen a la pèrdua de les seves vitamines, les màquines cold press extreuen el suc en fred. Ho fan en dues parts: primer creen una pasta amb la fruita i les hortalisses a liquar i, després, la premsen fins que extreuen el suc de la mateixa. Resultat? Sucs que mantenen les vitamines de verdures i fruites i, sobretot, que no s’oxiden. 

I, encara que sembli mentida, aquí no s’acaben els beneficis d’aquesta liquadora: a més d’elaborar suc de fruites i verdures com poden ser les pastanagues, les peres, el tomàquet o la remolatxa, les màquines de premsatge en fred amplien repertori i introdueixen altres ingredients com poden ser el julivert, la col o els espinacs a la carta de sucs naturals. Són herbes i vegetals que, per la seva grandària i consistència, no es processen degudament a les extractores de suc convencionals i que, gràcies al premsatge en fred, augmenten els registres de sabors a degustar.

Més sabor, més color i més nutrients

Uns beneficis per a la salut i per al paladar que, a més de captivar a models i actrius de la talla Gwyneth Paltrow Kim Kardashian, Alessandra Ambrosio o Miranda Kerr, s’han guanyat el respecte i l’admiració de professionals de la restauració i l’hostaleria. Cada vegada són més els establiments especialitzats en desdejunis, brunchs i menjar natural que han vist en aquest invent una oportunitat d’enriquir la seva carta de sucs i batuts i, per què no, atreure a un comensal cada vegada més exigent i preocupat per la seva salut. I, clar, cada vegada són més els homes i dones que, a títol personal, es decideixen a invertir en aquest tipus de liquadores i, per tant, a millorar la seva alimentació diària.

A Girotel 4 estem especialitzats en equips i maquinària per al sector de l’hostaleria i la restauració i disposem de productes com la liquadora cold press. Més sabor i color a les teves propostes culinàries.

Comparteix aquest article

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *